Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden van zijn gebaseerd op de wet 'Koop op afstand'

Algemeen

 1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat.
 2. Alle vermelde bedragen op deze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld.
 3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor één of meerdere producten wordt vermeld. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijzen aan te passen.
 4. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.
 5. Al onze producten zijn meestal uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde onverhoopt niet meer voorradig zijn, nemen wij per e-mail of telefonisch contact met u op.

 

Betaling & Levering

 1. Wij accepteren de volgende betalingsmethode: IDEAL.
 2. De bestelde producten worden conform de door u bij de bestelling aangegeven verzendmethode verstuurd. Het is helaas niet mogelijk om te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen. Wij kunnen via deze webwinkel niet op rekening leveren.

 

Omruilen & Retouren

 1. Omruilingen en retouren dienen binnen 8 dagen na ontvangst van uw bestelling via onze website te worden aangemeld. Het is alleen mogelijk te retourneren via de retourenprocedure zoals die is beschreven op de retourenpagina. Niet of te laat aangemelde retouren zullen niet worden geaccepteerd.
 2. U kunt uitsluitend ruilen of retourneren indien u deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen.
 3. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.
 4. U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij verantwoordelijk voor deze goederen.
 5. Indien u geen vervangend product wenst, zullen wij binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een correct rekeningnummer; dit kunt u doen op de pagina met uw persoonlijke gegevens.
 6. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de :
  • Beschadigd zijn.
  • Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.

 

Privacy & Klachten

 1. Wijnhandel Gommers zal uw persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen. Indien u op het bestelformulier aanvinkt dat u toestemming geeft om op de hoogte te blijven van aanbiedingen in de toekomst, zullen wij uw gegevens hiervoor gebruiken. U kunt deze toestemming altijd intrekken op de pagina van uw persoonlijke gegevens.
 2. Wij zullen uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken, behoudens waar dat nodig is om de bestelling uit te voeren.
 3. Klachten van welke aard dan ook jegens of een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.
 4. Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de wet 'Koop op afstand' van toepassing.