Over ons

Wijnhandel Gommers, de winkel met het hoogste gehalte wijn per vierkante meter!

Wijnhandel Gommers bestaat sinds 1989. Na een tiental jaren in de horeca te hebben gewerkt besloten Marian en Leon Gommers zich geheel te gaan richten op de verkoop van wijnen en port. Ieder die de winkel binnenstapt wordt overweldigd door het grote aanbod van wijnen in de kleine, knusse winkel. Naast de bekende wijnen is er veel plaats voor opvallende karakteristieke wijnen uit eigen import. Het zijn vooral deze wijnen, met een eigen verhaal, die de winkel zijn geheel eigen identiteit geven.

Na zijn opleiding aan de Hotelschool Wageningen heeft Leon de opleiding Vinoloog van de Wijnacademie gevolgd en sinds 1986 mag hij zich dan ook Vinoloog noemen. In 1996 nam hij deel aan de eerste jaarlijkse wedstrijd voor de titel "Vinoloog van het jaar" en wist deze als winnaar af te sluiten. Hij mag zich dan ook de Vinoloog van het jaar 2007 noemen. In het daarop volgende jaar legde hij beslag op een tweede plaats. Vooral het combineren van spijzen met wijnen is voor Leon een grote uitdaging. Met het grote assortiment wijnen dat hij voor u tot zijn beschikking heeft weet hij altijd een klassieke, avontuurlijke of uitdagende combinatie voor u te maken.

In 2018 heeft Wijnhandel Gommers meerdere zilveren en bronzen medailles gehaald bij het Amerikaanse www.wine-searcher.com voor zijn assortiment in o.a. de categorieën Overall list in Utrecht, Bordeaux list in Utrecht, French List in Utrecht en European List in Utrecht.

Marian Gommers volgde eveneens haar opleiding aan de Hotelschool Wageningen en heeft binnen het bedrijf de verantwoording voor de administratie.

Leon GommersWijnhandel GommersWijnhandel Gommers