Een doos boordevol met 6 flessen frisse witte voorjaarswijnen WIJN v/d MAAND Bekijk aanbieding

Proeverijen

7 juni 2018       Italiaanse proeverij in Zuyver "Samen eten & drinken"

                                Kom alles te weten over de wijnen van Castel Firmian uit Trentino

                                en Feudo Arancio van het eiland Sicilië.

                                Op deze avond staat het complete assortiment 

                                van deze huizen open en kunt u genieten van de gastvrijheid en

                                heerlijke gerechten van Zuyver.

                                De prijs voor dit Italiaanse avondje uit is € 37,50 p.p.

                                ( wijnen, gerechten en een kopje koffie toe ). Aanvang 18.00 uur.


                                Reserveren kan bij Zuyver 

                                ( 035 740 00 25 of per mail  info@zuyversoest.nl )

                                Burgemeester Grothestraat 37, 3761 CK Soest


juni/juli 2018      Tasting Table Baarn met Jérôme Buecher van het Elzashuis

                                Domaine Paul Buecher

                                Jérôme laat u deze avond kennis maken met dit familiebedrijf

                                en haar wijnen tijdens een heerlijke Elzasser maaltijd.

                                Aanvang 18.30 uur.



In onze winkel staan altijd wijnen, port en madeira open om te proeven.



TASTING  TABLE  BAARN

De TT Baarn, het lekkerste culinaire circuit

 

De Tasting Table Baarn is een initiatief van Peter van der Wilk, eigenaar chef-kok van Klein Fornuis Restaurant en Leon Gommers, eigenaar van wijnhandel Gommers. Tijdens de bijeenkomsten van de Tasting Table gaat u kennismaken met allerlei producten, zowel etenswaren als dranken. Iedere Tasting Table heeft een ander thema, centraal staat één product. Aan u om te proeven en te testen en samen met de andere deelnemers een oordeel te vellen over het product. Na afloop van de proeverij volgt een diner waarin het product of waarbij de drank geschonken wordt. Dit alles tegen een speciale all-inclusive prijs.

Te denken valt aan allerlei thema’s. Een kleine greep; wat is het verschil tussen plofkip, vrije uitloop of Poule de Bresse, verschillende olijfolies, Bourgognewijn uit één dorp van verschillende wijnboeren, wilde zalm of kweekzalm, verschillende jaargangen van een wijn, wildgerechten, welke wijn/spijs combinatie is het best, etc.

De volgende Tasting Table zal in het voorjaar van 2018 zijn.

Wij ontmoeten u graag op ons culinaire circuit, de TT Baarn.