Proeverijen

Op zondag 18 december kunt u in onze winkel een groot aantal leuke kerstwijnen komen proeven. Wij zijn op deze dag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Ook voor een goed advies,  voor wijn bij uw diner tijdens de feestdagen,  kunt u op ons een beroep doen de komende maand.  

Voor de meest actuele informatie kunt u een kijkje nemen op onze Facebook pagina (facebook.com/wijnhandelgommers).

Wilt u een wijnproeverij laten houden? Neem dan contact op via e-mail of telefoon (035 602 1557).TASTING  TABLE  BAARN

De TT Baarn, het lekkerste culinaire circuit

 

De Tasting Table Baarn is een initiatief van Peter van der Wilk, eigenaar chef-kok van Klein Fornuis Restaurant en Leon Gommers, eigenaar van wijnhandel Gommers. Tijdens de bijeenkomsten van de Tasting Table gaat u kennismaken met allerlei producten, zowel etenswaren als dranken. Iedere Tasting Table heeft een ander thema, centraal staat één product. Aan u om te proeven en te testen en samen met de andere deelnemers een oordeel te vellen over het product. Na afloop van de proeverij volgt een diner waarin het product of waarbij de drank geschonken wordt. Dit alles tegen een speciale all-inclusive prijs.

Te denken valt aan allerlei thema’s. Een kleine greep; wat is het verschil tussen plofkip, vrije uitloop of Poule de Bresse, verschillende olijfolies, Bourgognewijn uit één dorp van verschillende wijnboeren, wilde zalm of kweekzalm, verschillende jaargangen van een wijn, wildgerechten, welke wijn/spijs combinatie is het best, etc.

De volgende Tasting Table zal in januari 2016 zijn.

Wij ontmoeten u graag op ons culinaire circuit, de TT Baarn.