Niepoort "Senior Tawny" Port PORT v/d MAAND Bekijk aanbieding

Proeverijen

Grote  overzichtsproeverij

zondag 10 november tussen 14.00 en 17.00 uur

De Witte Burchthoeve

Soesterengweg 8 in Soest


Op deze zondagmiddag kunt u een 120 wijnen en portwijnen proeven uit de hele wereld en kennismaken met een deel van ons assortiment. Op de proeftafel o.a. Weingut Heribert Kerpen/Moezel, Weingut Martinshof/Rheinhessen, Herdade de Esporão/Portugal , diverse châteauxen domaines uit de Bordeaux en Bourgogne,  Domaine La Baume, Waterkloof/Zuid-Afrika, Az.Lunaria/ Italië, Castel Firmian/Italië, Montes/Chili, Kaiken/Argentinië en nog veel meer. Er zijn geen kosten verbonden aan deze proeverij, wel stellen wij er prijs op als u zich even aanmeldt.


Door de overname van de Beukelaer Wijnimport van Chris Schrijver hebben wij een aantal doublures in ons assortiment en een groot aantal wijnen waarvan wij nog maar een paar flessen hebben. Deze gaan we tijdens de proeverij dan ook uitverkopen tegen zeer aantrekkelijk prijzen ( voor € 2,00 / € 4,00 / € 6,00 / € 8,00 per fles ). U kunt deze flessen direct mee nemen.


 

U kunt zich aanmelden per mail info@gommerswijnimport.nl of telefonisch 035-6021557.

TASTING  TABLE  BAARN

De TT Baarn, het lekkerste culinaire circuit

 

De Tasting Table Baarn is een initiatief van Peter van der Wilk, eigenaar chef-kok van Klein Fornuis Restaurant en Leon Gommers, eigenaar van wijnhandel Gommers. Tijdens de bijeenkomsten van de Tasting Table gaat u kennismaken met allerlei producten, zowel etenswaren als dranken. Iedere Tasting Table heeft een ander thema, centraal staat één product. Aan u om te proeven en te testen en samen met de andere deelnemers een oordeel te vellen over het product. Na afloop van de proeverij volgt een diner waarin het product of waarbij de drank geschonken wordt. Dit alles tegen een speciale all-inclusive prijs.

Te denken valt aan allerlei thema’s. Een kleine greep; wat is het verschil tussen plofkip, vrije uitloop of Poule de Bresse, verschillende olijfolies, Bourgognewijn uit één dorp van verschillende wijnboeren, wilde zalm of kweekzalm, verschillende jaargangen van een wijn, wildgerechten, welke wijn/spijs combinatie is het best, etc.


De volgende Tasting Table met als thema  TASTING TAPAS BAARN  zal op zaterdagavond 6 juli 2019 zijn.

Reserveren kan via Klein Fornuis Restaurant  035 622 45 43.  De kosten voor deze avond bedragen € 77,50 p.p.


Wij ontmoeten u graag op ons culinaire circuit, de TT Baarn.