Proeverijen

Zaterdag 28 oktober: Wijn- & Tapasproeverij

Spaanse wijnen, lekker en verrassend veelzijdig.


Van Noord tot Zuid, van Oost naar West, overal in Spanje zijn er wijngaarden te vinden. Tijdens de proeverij kun je kennis maken met wijnen uit vele streken; o.a. Toro, Rueda, Alicante, Somontano, Malaga, Penedès, Rioja en Navarra.


Op de proeftafel staan naast klassiekers ook verrassende wijnen met een geheel eigen smaak, graag vertel ik je alles over deze wijnen, dus kom gezellig langs.

Pluma Verde verzorgt de bijpassende tapas.


Waar:

Pluma Verde,  Zuidergracht  21 - 14B, Soest 

van 17.00 tot 20.00 uur

De kosten zijn € 17,50 p.p.


Aanmelden kan telefonisch 035 -6021557  of per mail  info@gommerswijnimport.nl


Voor de meest actuele informatie kunt u een kijkje nemen op onze Facebook pagina (facebook.com/wijnhandelgommers).

Wilt u een wijnproeverij laten houden? Neem dan contact op via e-mail of telefoon (035 602 1557).TASTING  TABLE  BAARN

De TT Baarn, het lekkerste culinaire circuit

 

De Tasting Table Baarn is een initiatief van Peter van der Wilk, eigenaar chef-kok van Klein Fornuis Restaurant en Leon Gommers, eigenaar van wijnhandel Gommers. Tijdens de bijeenkomsten van de Tasting Table gaat u kennismaken met allerlei producten, zowel etenswaren als dranken. Iedere Tasting Table heeft een ander thema, centraal staat één product. Aan u om te proeven en te testen en samen met de andere deelnemers een oordeel te vellen over het product. Na afloop van de proeverij volgt een diner waarin het product of waarbij de drank geschonken wordt. Dit alles tegen een speciale all-inclusive prijs.

Te denken valt aan allerlei thema’s. Een kleine greep; wat is het verschil tussen plofkip, vrije uitloop of Poule de Bresse, verschillende olijfolies, Bourgognewijn uit één dorp van verschillende wijnboeren, wilde zalm of kweekzalm, verschillende jaargangen van een wijn, wildgerechten, welke wijn/spijs combinatie is het best, etc.

De volgende Tasting Table zal in het najaar van 2017 zijn.

Wij ontmoeten u graag op ons culinaire circuit, de TT Baarn.