Let op! Wegens vakantie zijn wij gesloten van 29 juli t/m 14 augustus. In deze periode verzenden wij ook geen wijnen uit onze webwinkel.

Montes Alpha "M - klassieke Bordeauxblend", Chili (2019)

Let op: dit is een kist met 6 flessen inhoud. De ikoon-wijn van het vooraanstaande Chileense wijnhuis Montes. Gemaakt van een klassieke Bordeaux-blend. Een krachtpatser met elegantie. Intens donker van kleur. In de geur het voor Cabernet Sauvignon zo karakteristieke cassisfruit. Aangevuld met laurier, vanille, karamel en licht toast van het eikenhout (de wijn lag 18 maanden op nieuw Frans eikenhout). Met zachte, ronde tannines, een rijke en complexe smaak met fruit, iets peper, tabak, koffie en vanille.

Echt een avondwijn. Om bij te eten of om na te tafelen. Door zijn karakter ga je al gauw naar vlezige gerechten: geroosterd en gegrild rood vlees, lamsstoofpot, groente van de barbecue of confit de canard. Of een goed gevulde plank met gerijpte harde kazen. 

Wijnhuis: Montes Alpha, Chili. Jaartal: 2019. Drinken: Vanaf nu. Houdbaar tot: 2040. Serveertemperatuur: 16 tot 18 graden Celsius.

  • Montes Alpha "M - klassieke Bordeauxblend", Chili
  • €180,00
  • Excl. BTW: €148,76

Verlanglijst

Zet dit product op je verlanglijstje.


Beoordelingen