Let op! Wegens vakantie zijn wij gesloten van 29 juli t/m 14 augustus. In deze periode verzenden wij ook geen wijnen uit onze webwinkel.

Blandy's, Madeira

Blandy's is onderdeel van de Madeira Wine Company, een familiebedrijf van de familie Blandy's met o.a. de merken Blandy's, Cossart-Gordon, Leacock's en Miles in bezit. Sinds 1811 is de familie al in de handel en productie van Madeirawijnen aanwezig, Chris Blandy de huidige CEO is de zevende generatie. In het hart van Funchal heeft de familie zijn wine lodge in een oud zeventiende-eeuws klooster. 

Blandy's staat vandaag de dag bekend als een leider op het gebied van innovatie en kwaliteitsverbetering. Jaarlijks laat het veel concurrenten achter zich. Gedurende drie achtereenvolgende jaren ontving wijnmaker, Francisco Albuquerque, tijdens de London International Wine Challenge, de eretitel "Versterkte Wijnmaker van het Jaar. Blandy's werd tevens benoemd als "Beste Portugese Wijnproducent" (IWSC 2009). Inmiddels bestaat dit brdrijf al meer dan tweehonderd jaar.

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 29